Sniper Elite Nazi Zombie Army 2 PC Game Free Download

Download Sniper Elite Nazi Zombie Army 2 Full Version FLT, Direct Link, Part Link. Sniper Elite Nazi Zombie Army 2 merupakan game tactical shooter yang dikembangkan oleh Rebellion Developments dan diterbitkan oleh 505 Games.

Sniper Elite Nazi Zombie Army 2 ini menghadirkan pengalaman memotret yang memesona. Fokus utamanya adalah penembak jitu. Setelah keberhasilan Sniper Elite Nazi Zombie Army telah muncul dengan bagian 2 di mana pasukan Nazi telah berubah menjadi zombie. Nah sekarang kamu bisa download game pc ini secara gratis dan mudah pastinya hanya di www.rgames31.com yang terbaik.

Sniper Elite Nazi Zombie Army 2

Informasi Game

Gameplay

Sniper Elite Nazi Zombie Army 2 Free Download

System Requirements

Minimum:

  • OS: Microsoft® Windows® Vista (Service Pack 2) or Windows® 7 or Windows® 8. Windows® XP is NOT supported.
  • Processor: Dual-core CPU with SSE3 (Intel® Pentium® D 3GHz / AMD Athlon™ 64 X2 4200) or better
  • Memory: 2 GB RAM
  • Graphics: Microsoft® DirectX® 10.0 compatible graphics card with 256 MB of memory (NVIDIA® GeForce® 8800 series / ATI Radeon™ HD 3870) or better
  • DirectX: Version 11
  • Network: Broadband Internet connection
  • Storage: 6 GB available space
  • Sound Card: Microsoft® DirectX® 10.0 compatible sound card or better

Recommended:

  • OS: Microsoft® Windows® Vista (Service Pack 2) or Windows® 7 or Windows® 8. Windows® XP is NOT supported.
  • Processor: Intel® Core™ i5 / AMD FX series or better
  • Memory: 6 GB RAM
  • Graphics: Microsoft® DirectX® 11.0 compatible graphics card with 1GB of memory (NVIDIA® GeForce® 400 series / ATI Radeon™ HD 7750) or better
  • DirectX: Version 11
  • Network: Broadband Internet connection
  • Storage: 6 GB available space
  • Sound Card: Microsoft® DirectX® 10.0 compatible sound card or better

Cara Instal

  1. Extract menggunakan winrar
  2. Mount file .iso menggunakan daemon tools atau sejenisnya
  3. Jalankan setup lalu instal gamenya sampai selesai
  4. Copy file crack ke dalam folder instalasi gamenya
  5. Mainkan dan enjoy 🙂

17 thoughts on “Sniper Elite Nazi Zombie Army 2 PC Game Free Download

  1. Avatar

    bro pas extract part 1 nya kok harus insert disk, udah gitu gabisa di OK. mau gamau cancel&break extraction. gimana nih bro .. thx

    Reply
    1. Avatar

      insert disk gimana bro? mungkin corrupt itu bro coba repair dulu kalo masih belum bisa berarti harus download ulang part1 nya..

      Reply
  2. Avatar

    Hello very cool site!! Guy .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your website and take the feeds additionally? I am happy to search out so many useful information here in the publish, we need develop extra strategies in this regard, thank you for sharing. . . . . .|

    Reply

Post Comment