Resident Evil 6 PC Game Full Version Free Download

Free Download Resident Evil 6 / Biohazard 6 Full Version Compressed Repack Direct Link, Part Link. Blending action and survival horror, Resident Evil 6 promises to be the dramatic horror experience of 2013. Resident Evil favorites Leon S. Kennedy, Chris Redfield and Ada Wong are joined by new characters, including Jake Muller, to face a new horror, the highly virulent C-virus, as the narrative moves between North America, the war-torn Eastern European state of Edonia and the Chinese city of Lanshiang.

With four distinct, yet interwoven story threads, each with their own pair of protagonists for either solo or co-op play, both offline and online, not only will Resident Evil 6 deliver both different perspectives and gameplay styles but, with the introduction of the innovative Crossover mechanic players will be able to team up and share the horror. At key moments during the game, up to four players can join together online to tackle a specific situation, with some stages seeing the usual partnerships swapped to further increase the depth of gameplay.

Resident Evil 6

Game Information

Gameplay

Resident Evil 6 Free Download

System Requirements

Minimum:

  • OS:Windows Vista®/XP, Windows 7, Windows 8
  • Processor:: Intel® CoreTM2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD AthlonTM X2 2.8 Ghz or better
  • Memory:2 GB RAM
  • Graphics:NVIDIA® GeForce® 8800GTS or better
  • DirectX®:9.0c
  • Hard Drive:16 GB HD space
  • Sound:Standard audio device Other Requirements:Broadband Internet connection

Recommended:

  • OS:Windows Vista®/XP, Windows 7, Windows 8
  • Processor:Intel® CoreTM2 Quad 2.7 Ghz or better, AMD PhenomTM II X4 3 Ghz or better
  • Memory:4 GB RAM
  • Graphics:NVIDIA® GeForce® GTX 560 or better
  • DirectX®:9.0c
  • Hard Drive:16 GB HD space
  • Sound:Standard audio device

How to Install

  1. Extract with winrar
  2. Run setup and install the game until finish
  3. Play the game
  4. Enjoy and thanks for visiting rgames31 🙂

182 thoughts on “Resident Evil 6 PC Game Full Version Free Download

  1. Avatar

    gan,mohon banget pencerahanya
    ini pas masukan pasword setelah extract kan disuruh simpan dimana simpan foldernya
    saya simpan di C,di D,di E … semua gak bisa gan,di klik ok pun gak bisa
    tolong bantuannya
    ini FB ku bang: Arga Voline

    Reply
  2. Avatar

    Thanks bro, sukses bisa main. Tapi caranya main online gimana bro? “Cannot find any room session to join” gimana bro?

    Reply
  3. Avatar

    Misi min, tolong dijawab pertanyaan saya.
    kenapa saat instal muncul : Failed open file. C:\Program Files(x86)\R.G. Mechanics\Resident Evil 6\resource\vini2.xml 32 . Saya bingung min, mohon pencerahan nya. Ty

    Reply
  4. Avatar

    Ini kenapa ya min saat mengestrak error D:\Game\RE 6\R.E.6.RG.part4.rar: Checksum error in the encrypted file R.E.6.RG\data1.bin. Corrupt file or wrong password.
    Tolong pencerahannya min?

    Reply
  5. Avatar

    min, bisa minta kontaknya gak?
    soalnya ini diekstrak eror, dan biar lebih enak tanyanya boleh minta kontak WA atau FB atau IG?

    Reply
  6. Avatar

    Min, udah di-download & di-extract nih, kalau cara installnya klik setup dari part 1-6? Beresin satu per satu dulu? Untuk copy file mp-fix nya boleh copy sama foldernya? Maklum ane newbie sama yg ginian

    Reply
        1. Avatar
          muhammad yusril ramdhani · Edit

          gan.. gagal terus proses penginstalan 88.2% tulisannya “an error occurred an error code : -1
          ERROR: archive data corrupted (decompression fails)
          padahal pas ektrak lancar2 aja.. antivirus udah di berhentiin,koneksi di matiin.. ane udh download 5x gagal terus.. ngerasa rugi banget.. please help..

          Reply
          1. Admin

            coba di pc lain bro ini kasusnya sama kayak temen entah windows nya atau apanya setiap instal game selalu gagal atau error seperti itu padahal gamenya dapet minta atau copy udah coba juga download dari web nya langsung hasilnya sama ternyata setiap file atau game yang masuk ke hdd nya dia filenya otomatis rusak

    1. Admin

      maksudnya gimana bro? itu semua part nya harus di download kalo udah download tinggal extract, dan yg di extract cukup part1 nya aja asalkan semua part nya berada di dalam satu folder, kemudian hasil extract nya baru di instal..

      Reply
  7. Avatar

    Min ini kok fatal error terus waktu loading awal game ,tulisan nya “C:\Program Files(x86)\R.G. Mechanics\Resident Evil 6\resource\vini2.xml 32” tolong dong jawab, jangan di cuekin terus

    Reply
  8. Avatar
    Luthfi Al-Karim · Edit

    min ini gamenya kok ada notifikasi kayak gini ya “C:\Program Files(x86)\R.G. Mechanics\Resident Evil 6\resource\vini2.xml 32” itu gimana cara benerinnya????plis di jawab!!!!

    Reply
  9. Avatar

    min ini gamenya kok ada notifikasi kayak gini ya “C:\Program Files(x86)\R.G. Mechanics\Resident Evil 6\resource\vini2.xml 32” itu gimana cara benerinnya????

    Reply
  10. Avatar

    min ini gamenya kok ada notifikasi kayak gini ya “C:\Program Files(x86)\R.G. Mechanics\Resident Evil 6\mec.set.ini” itu gimana cara benerinnya????

    Reply
    1. Admin

      file game nya itu dibagi menjadi beberapa part bro nanti jika sudah di download semua part nya tinggal di gabung atau di extract..

      Reply
  11. Avatar

    bang cara ekstraknya gmana bang kan part part tan caranya gimana dan kadang stuc di 82,9 atau 88,9 mohon fast respon bang

    Reply

Post Comment