Ninja Blade Full Version for PC


Ninja Blade
Free Download games Ninja Blade Full Version for PC direct link crack work. Ninja Blade is an action game developed by FromSoftware for Microsoft Windows and Xbox 360 in 2009.
 
The player plays as a modern-day ninja, using a katana, twin swords and broad sword as the main weapon to the hostile creatures. Combat system is similar to Ninja Gaiden or Devil May Cry. A chi bar is used up when "ninja vision" or ninjutsu is used. The gameplay is highly cinematic, relying on quick time events to finish missions; after attacking a boss until the health bar is empty, the player must perform a finishing move, called the todome.

Title Game : Ninja Blade
Genre : Action
Developer : FromSOftware
Publisher : ND Games, Bitcomposer Games
Size Game : 3.8GB
Release : 19 November 2009

Gameplay:



Minimum Requirments :
  • OS: Microsoft® Windows® XP/Vista
  • Processor: Pentium® 4 3,2 GHz or similar Athlon® 64
  • Memory: 1 GB RAM
  • Graphics: 3D Video card with 256 MB VRAM, DirectX® 9.0c compatible (GeForce 8600GTS/Radeon HD2600XT or higher)
  • DirectX®: 9.0c
  • Hard Drive: 5 GB free disk space
  • Sound: DirectX® 9.0с compatible sound card
  • Controller Support: Keyboard, mouse, gamepad (Microsoft X-Box 360 Controller Compatible)

Ninja Blade
pass: www.download.ir


13 komentar

min ninja bladex ka gak bisa main cuma sampai videox doan min gimana ni minn .. klw sudah video langsung warn hitam min layarx penjelasanx dong ..

pake windows apa bro? copy crack nya udah bener kan?

min pas extract d minta paswod, paswod nya apa ya min

min katanya pake crack?, terus cracknya gmn?

crack nya ada di dalam bro abis instal copy dulu crack nya ke folder instalasi gamenya :)

Min, saya kurang ngarti instal nya boleh di bantu ga?

kok ga bisa save setting keyboard min? setiap game keluar trus masuk lagi setting keyboard kembali ke default. mohon pencerahan mimin.

koq ga bisa di instal ya min? pas saya klik setupnya katanya eror, pas saya liat detailnya katanya APPCRASH, padahal saya udah nunggu 6 jam buat download T_T


EmoticonEmoticon