Marvel Ultimate Alliance 2 PC Game Free Download

Free Download Marvel Ultimate Alliance 2 Full Version PC Game direct link, part link crack by CODEX. The Marvel Universe is being torn apart. The herculean Registration Act becomes law and Super Heroes should register as weapons of mass destruction, turning into commissioned government agents. As warfare is stirred, Iron Man leads the Pro-Registration aspect whereas Captain America spearheads the stand on Anti-Registration. The enemies you battle and therefore the missions you accomplish rely on that aspect you decide on.

Marvel Ultimate Alliance 2

Game Information

Gameplay

Marvel Ultimate Alliance 2 Free Download

System Requirements

Minimum:

  • OS: Windows 7 SP2 64-bit
  • Processor: Intel® / AMD Hyper-Threaded Dual Core CPU
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 / AMD Radeon HD 5670
  • DirectX: Version 11
  • Storage: 8 GB available space
  • Sound Card: DirectX 11 Compatible

How to Install

  1. Extract with winrar
  2. Burn or mount the .iso
  3. Run setup.exe and install
  4. Copy crack from CODEX dir to installdir
  5. Play game and enjoy 🙂

10 thoughts on “Marvel Ultimate Alliance 2 PC Game Free Download

  1. Avatar

    gan…knapa kalau download pake mega jadi gk bisa disekaligus semua download nya??malah disuruh ke yg premium download…dan itu di suruh bayar gan,,jadi ane terpaksa download di web sebelah..maaf ya gan,,sama gimana caranya biar bisa download sekaligus?

    Reply
  2. Avatar

    gan kok saya udah ikutin instruksi sesuai tp pas udah saya install dan copy crack kefolder installasi gamenya pas saya buka gamenya ada keterangan msvcp bla bla missing data/not found,itu gimana yah? btw saya download file zipnya pakai yang server 2.. mohon pencerahan.. trims

    Reply

Post Comment