Resident Evil 6 PC Game Full Version Free Download

Download Resident Evil 6 / Biohazard 6 Complete Pack Full Version PROPHET, Compressed Repack, Direct Link, Part Link. Blending action and survival horror, Resident Evil 6 promises to be the dramatic horror experience of 2013. Resident Evil favorites Leon S. Kennedy, Chris Redfield and Ada Wong are joined by new characters, including Jake Muller, to face a new horror, the highly virulent C-virus, as the narrative moves between North America, the war-torn Eastern European state of Edonia and the Chinese city of Lanshiang.

With four distinct, yet interwoven story threads, each with their own pair of protagonists for either solo or co-op play, both offline and online, not only will Resident Evil 6 deliver both different perspectives and gameplay styles but, with the introduction of the innovative Crossover mechanic players will be able to team up and share the horror. At key moments during the game, up to four players can join together online to tackle a specific situation, with some stages seeing the usual partnerships swapped to further increase the depth of gameplay.

Resident Evil 6

Game Information

Gameplay

Resident Evil 6 Free Download

System Requirements

Minimum:

  • OS:Windows Vista®/XP, Windows 7, Windows 8
  • Processor:: Intel® CoreTM2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD AthlonTM X2 2.8 Ghz or better
  • Memory:2 GB RAM
  • Graphics:NVIDIA® GeForce® 8800GTS or better
  • DirectX®:9.0c
  • Hard Drive:16 GB HD space
  • Sound:Standard audio device Other Requirements:Broadband Internet connection

Recommended:

  • OS:Windows Vista®/XP, Windows 7, Windows 8
  • Processor:Intel® CoreTM2 Quad 2.7 Ghz or better, AMD PhenomTM II X4 3 Ghz or better
  • Memory:4 GB RAM
  • Graphics:NVIDIA® GeForce® GTX 560 or better
  • DirectX®:9.0c
  • Hard Drive:16 GB HD space
  • Sound:Standard audio device

How to Install

  1. Extract using winrar
  2. Mount file .iso using daemon tools
  3. Run setup and install the game until finish
  4. Copy crack to instalation directory
  5. Play the game
  6. Enjoy and thanks for visiting rgames31 🙂

194 thoughts on “Resident Evil 6 PC Game Full Version Free Download

    1. Admin

      password nya sudah ada di bawah link download nya bro coba passwordnya di ketik dengan teliti bro jangan sampai ada huruf besar

      Reply
          1. Avatar

            sudah sekitar 2 jam lebiih dan tetep 73,8% terus, dan ini sudah di ektrak dan di instal ulang yg ke 3 kalinya, tidak berhasil terus, anti virus dan internet sudah mati, mohon pencerahan atau reopload yg benernya , trims

  1. Avatar

    Timbul tulisan An Error Occurred while unpacking while: unable to read data! Unarc.dll returned an error code:-6
    Error: File read operation failed

    Reply
  2. Avatar

    Maaf Bru Komen Ane Dah Cobaik Yg Di Link Itu Tpi Gak Mau Di komputer Kayanya Dari Windows Installer Bemasalah Jadi Ane Pake Laptop Aja Dah Instal Work Cuman Stuck Di 78% Sma 92% Dan Agak Lama

    Reply
  3. Avatar

    The program can’t start because d3dx9_43.dll is missing from your computer.. klo ada pesen gitu, solusinya gmn ya min.. nyari cracknya dimana, makasih

    Reply
      1. Avatar

        Jadi di permulaan masuk game stelah logo capcom… Itu load saved data… Nah pas loading saved data… Failed loading saved data… Terus waktu main ngulang dr awal lagi… Padahal gue sdh lumayan jauh main. Ini jika di keluarkan dr gamenya… Jika cuma keluar k main menu … Masih bisa lanjut check point. . Nah gimana caranya supaya bisa ngesave ganenya jika keluar dr game? Kan bosen ngulang2 terus…

        Reply
    1. Admin

      lebih spesifik nya gimana bro? saya saranin sebelum instal gamenya di windows nya sudah terinstal net. framework 4.5, directx, c++

      Reply
  4. Avatar

    pas mau buka gamenya, muncul “Failed to initalize Steam”.
    padahal instal gak ada masalah, crack jg udah d copy ke folder game, tp ttp gak bisa.
    gmn dong min solusinya ? kayaknya cracknya gak work ni min 🙁

    Reply
  5. Avatar

    min pas buka game nya muncul “Fatal Error : Failed to Initialize Steam”
    padahal pas di cek steam_api.dll nya ada di folder tempat ane instal, udah ane coba crack yg lain masih tetep keluar notif kaya gitu
    ada solusi?
    thanks min

    Reply
  6. Avatar

    gmn ngatasi permasalahannya.. sebelum sy copy file yg ad di folder mp fix game bisa dimainkan, pas saya copy ke instalan game, dan sy coba buka lagi, muncul notifikasi fatal error failed to initialize steam.. gmana cara perbaikinya.. thanks

    Reply
  7. Avatar

    first correctly running this file open the game correctly
    next I can delete one folder in instalation folder that name is MP- fix
    next I copy that file instalation folder
    but not open the game
    anyone file is missing
    please help me

    Reply
  8. Avatar

    gan saya ada masalah pas main game , jadi di awal permainan lancar jaya ,nah sampai saya di suruh cari obat untuk cewek yg sama leon , tiba” zombie muncul dr mobil kita ambl obat ,nah mulai disitu gerakannya jadi lambat bgt gan semua gerakannya kayak patah” gt
    mohon pencerahannya gan

    Reply
  9. Avatar

    boss…ane dah instal dh sukses trs copys semua file di MP-FIX ke folder installasi…
    nahh folder installasi nya dimna boss, kok gk ada ya?
    tlg boss bantu ane boss..

    Reply

Post Comment